Aanbouw plaatsen in Tiel, Wamel, Zoelen en omstreken?

Wilt u een aanbouw plaatsen in Tiel, Wamel, Zoelen en omstreken? De Klussenier John van de Pol is degene die u moet hebben!

Een aanbouw laten plaatsen is een groot project, maar het levert genoeg voordelen op! U creëert meer ruimte, het geeft direct een geheel ander aanzicht en de waarde van de woning wordt hierdoor hoger. Maar, omdat het een groot project is brengt het ook veel vragen met zich mee. Een aantal vragen worden hieronder beantwoord.

De meerwaarde van een aanbouw

De belangrijskte meerwaarde van een aanbouw is de waardevermeerdering van de woning. Dit komt doordat de aanbouw er voor zorgt dat het aantal vierkante meters uitgebreid wordt. De extra ruimte geeft bijvoorbeeld extra mogelijkheden om de woonkamer anders in te richten. 
In de meeste gevallen zorgt een aanbouw ook voor meer lichtinval in de woning, vooral als er gekozen wordt voor veel glasin de uitbouw. Dit zorgt er ook voor dat de ruimte in de aanbouw nog ruimer lijkt.

Vergunningen

Bij het plaatsen van een aanbouw is het belangrijk om te weten of u een vergunning nodig heeft. Op www.omgevingsvergunningspecialist.nl is te vinden of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een aanbouw. Indien u een vergunning nodig heeft kan De Klussenier John van de Pol u assisteren en adviseren bij de aanvraag. Zijn contacten, met bijvoorbeeld een architectenbureau, kunnen goed van pas komen bij het maken van een bouwtekening. Deze kan hij dan direct indienen bij de gemeente. Dat is een van de voordelen van een veelzijdig vakman, hij kan ook helpen bij het papierwerk wat komt kijken bij een groot project.

Werkzaamheden

Het plaatsen van een aanbouw is een project van grote omvang. Het is dus belangrijk om voor het begin van het project goede afspraken te maken. De Klussenier John van de Pol zal voor u een offerte maken waarin alle werkzaamheden duidelijk zijn beschreven. Om De Klussenier John van de Pol een zo duidelijk mogelijke offerte te laten maken is het handig om een aantal zaken van tevoren duidelijk te hebben.

Constructie

Het is voor De Klussenier John van de Pol goed om te weten hoe het huis, en in het speciaal de plek waar de uitbouw aan komt, in elkaar zit. Daarom is het goed om bij het doorspreken van het project dit duidelijk te hebben. 

De ondergrond

Ook is het belangrijk voor De Klussenier John van de Pol om te weten waar de uitbouw op komt te staan. Is het de ondergrond van zand of juist klei? Voor de fundering van de uitbouw kan dit van cruciaal belang zijn. 

Communicatie

En dan.. Alles is uitgetekend, de fundering is gelegd. Het bouwen aan de uitbouw kan beginnen!
Net als altijd is in deze fase de communicatie enorm belangrijk. Overleg regelmatig om uw wensen (nogmaals) duidelijk te maken. Ook is het fijn om te weten welke specialisten u wanneer kunt verwachten. In een notendop: Door goede communicatie voorkomt u ongewenste verrassingen achteraf.

Het begint met het indienen van een aanvraag

Wilt u uw woning compleet ‘nieuw leven inblazen’ en een aanbouw laten plaatsen? Een groot project, wat De Klussenier John van de Pol graag samen met u stap voor stap wil realiseren. De eerste stap is een aanvraag indienen bij De Klussenier John van de Pol. Hij zal contact met u opnemen en alle vragen die er nog zijn beantwoorden. 

De Klussenier John van de Pol, uw veelzijdige vakman

De Klussenier John van de Pol
De Klussenier John van de Pol

Medelsestraat 57A
4005 VB Tiel

Dien uw offerte-aanvraag in   

0344 68 10 57
06 4234 0204
j.vandepol@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 11062457

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier John van de Pol

 
Loading...